Szeretjük a bárányt, na 🙂
Bárányborda akadt a kosaramba Gastropolitánéknál, így e remek alpanyagból készült egy még remekebb csemege.
A pácba került mustár, aprított rozmaring, friss koriander, őrölt bors, citromlé, leheletnyi kakukkfű, kevés fokhagyma, némi mustár, mustármag és olivaolaj.
1,5 napnyi wellness után felugráltak a grill rácsra, és csodálatosra sültek. 🙂
Kívül ropogós, belül puha, omlós. Egyszerűen fenomenális 🙂
A köretet sem bonyolítottam. Friss rukkola, néhány lilahagyma karika, citromlé, olivaolaj, csipet só és bors, turbózásként szeletke grillezett paprika.
Sajnálom, hogy szinte csak ünnepnapkon, vagy kivételes alkalmakkor kerül bárány az asztalra. Kiemeltebb helyet érdemelne az étkezésünkben.
Jó étvágyat!
Kövess minket itt, vagy facebook oldalunkon, ahol megoszthatod velünk kedvenc grill ételeid receptjeit is!
Grillre fel!
üdv,